Kesäsalaatti - Reseptit | HS.fi

Kesäsalaatti

300 g uusia perunoita 1 parsakaali erilaisia salaatteja (esimerkiksi kerä-, tammenlehti- jarucolasalaattia) nippu retiisejä 1 avokado sitruuna 400 g lohta Kastike: 2 dl kermaviiliä 1 tl piparjuuritahnaa 1 nippu tilliä ¼ tl . . .

27.7.2000 0:00

300 g uusia perunoita

1 parsakaali

erilaisia salaatteja (esimerkiksi kerä-, tammenlehti- ja rucolasalaattia)

nippu retiisejä

1 avokado

sitruuna

400 g lohta

Kastike: 2 dl kermaviiliä 1 tl piparjuuritahnaa

1 nippu tilliä

¼ tl mustapippuria

1. Keitä pestyt perunat juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä.

2. Paloittele parsakaali ja keitä palaset nippa nappa kypsiksi. Jäähdytä.

3. Huuhtele salaatinlehdet, valuta huolellisesti ja siirrä jääkaappiin odottamaan.

4. Viipaloi pestyt retiisit.

5. Paloittele kuorittu avokado viipaleiksi. Purista sitruunaa viipaleille, jotta ne eivät tummu.

6. Leikkaa lohi kuutioiksi. Lämmitä paistinpannu kuumaksi ja kypsennä kala nopeasti. Jäähdytä.

7. Valmista kastike sekoittamalla kermaviiliin mausteet.

8. Revi salaatinlehdet tarjoiluvatiin. Asettele muut ainekset salaatinlehtien päälle. Tarjoa kastike erikseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat