Reseptit    |   Ohjeet

Possukääröt

600 g possun luutonta ja nahatonta kinkkua viipaleina 6 valkosipulinkynttä 5 sentin pala purjoa 30 g voita 1 tl paprikajauhetta mustapippuria 1/2 tl suolaa 2 tl sitruunamehua 2 rkl öljyä 1 tlk tomaattipyreetä 1 dl vettä 1 1/2 dl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää