Reseptit    |   Ohjeet

Suklaakakku

Pohja: 4 munaa 1 1/2 dl sokeria 50 g jauhettua mantelia 1 1/2 dl vehnäjauhoja Täyte ja kuorrutus: 1 1/2 dl aprikoosimarmeladia 200 g crème fraichea (ranskankermaa) 250 g tummaa suklaata Pinnalle: kaakaojauhoa Valmista pohja ja suklaatahna . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat