Reseptit    |   Ohjeet

Paistettua nuudelia ja kananmunaa

200 g riisinuudelia 2 valkosipulin kynttä 1 punainen, tuore chili kasviöljyä 1 rasia mung-pavun ituja (150 g) 200 g katkarapuja 2 tl kalakastiketta 2 tl limettimehua 2 tl tummaa sokeria tuoretta korianteria 8 kananmunaa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat