Reseptit    |   Ohjeet

Juusto-poropiirakka

250 g juustoleipää 75 g kylmäsavuporoa 1/2 purjoa 1 rkl voita 2 kananmunaa 1/2 tl mustapippuria 2 dl kuohukermaa 1.Valmista pohja valitsemasi ohjeen mukaan. 2.Kuutioi juusto, hienonna poro ja viipaloi purjo. Hauduta purjo voissapehmeäksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat