Juusto-poropiirakka - Reseptit | HS.fi

Juusto-poropiirakka

250 g juustoleipää 75 g kylmäsavuporoa 1/2 purjoa 1 rkl voita 2 kananmunaa 1/2 tl mustapippuria 2 dl kuohukermaa 1.Valmista pohja valitsemasi ohjeen mukaan. 2.Kuutioi juusto, hienonna poro ja viipaloi purjo. Hauduta purjo voissapehmeäksi.

6.1.2005 0:00

250 g juustoleipää

75 g kylmäsavuporoa

1/2 purjoa

1 rkl voita

2 kananmunaa

1/2 tl mustapippuria

2 dl kuohukermaa

1.Valmista pohja valitsemasi ohjeen mukaan.

2.Kuutioi juusto, hienonna poro ja viipaloi purjo. Hauduta purjo voissapehmeäksi. Levitä taikinapohjalle ensin poro ja purjo, sittenjuustokuutiot.

3.Sekoita munat ja mustapippuri kermaan ja kaada seos vuokaan. Paista 200asteessa noin 40 minuuttia eli kunnes täyte on hyytynyt ja saanut hiemanväriä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat