Jogurttihyytelö ja tuorevadelmasose - Reseptit | HS.fi

Jogurttihyytelö ja tuorevadelmasose

Jogurttihyytelö: 1 1/2 liivatelehteä 2 1/2 dl kermaa 2 rkl sokeria 1/2 vaniljatankoa 1 1/2 dl ruuanvalmistusjogurttia Tuorevadelmasose: 2 rkl sokeria 1/2 pestyn sitruunan kuori 1 1/2 dl tuoreita tai pakastettuja vadelmia 1.

20.7.2006 0:00

Jogurttihyytelö:

1 1/2 liivatelehteä

2 1/2 dl kermaa

2 rkl sokeria

1/2 vaniljatankoa

1 1/2 dl ruuanvalmistusjogurttia

Tuorevadelmasose:

2 rkl sokeria

1/2 pestyn sitruunan kuori

1 1/2 dl tuoreita tai pakastettuja vadelmia

1.Liota liivatteet runsaassa kylmässä vedessä.

2.Kiehauta kerma ja sokeri sekä halkaistun vaniljatangon sisältäraaputetut siemenet.

3.Lisää seokseen pehmenneet liivatteet. Jäähdytä seos haaleaksi ja sekoitasiihen jogurtti. Jaa seos neljään annoskulhoon ja laita yön ajaksijääkaappiin.

4.Sekoita sokeri ja sitruunankuoriraaste vadelmiin. Jatka sekoittamistavaroen niin, että marjat rikkoutuvat vain hiukan.

5.Nosta tuorevadelmasose jogurttihyytelöiden päälle juuri ennentarjoamista.

Ohje ja kuva ovat kirjasta Herkulliset jälkiruoat.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat