Reseptit    |   Ohjeet

Jogurttihyytelö ja tuorevadelmasose

Jogurttihyytelö: 1 1/2 liivatelehteä 2 1/2 dl kermaa 2 rkl sokeria 1/2 vaniljatankoa 1 1/2 dl ruuanvalmistusjogurttia Tuorevadelmasose: 2 rkl sokeria 1/2 pestyn sitruunan kuori 1 1/2 dl tuoreita tai pakastettuja vadelmia 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää