Reseptit    |   Ohjeet

Pikapuuro

1 l vettä 1/2 l maitoa 3 kkp vehnäjauhoja 3 kkp porkkanaraastetta 1/2 tl suolaa 1. Kiehauta vesi ja maito. Vispilöi vehnäjauhot vähitellenjoukkoon. 2. Keitä kaksi minuuttia ja lisää porkkanaraaste. Mausta. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää