Reseptit    |   Ohjeet

Taatelilastut

125 g taatelia 1 dl appelsiinituoremehua 125 g voita tai margariinia 1½ dl sokeria 1 muna 1 tl vaniljasokeria 1 tl soodaa 4 dl vehnäjauhoja 1.Pilko taateli ja laita kattilaan. Lisää mehu ja kuumenna kiehuvaksi.Varo pohjaanpalamista.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat