Reseptit    |   Ohjeet

Kauraryyni-pihvit

Kauraryyni- pihvit (10 hengelle) 7 dl kauraryynejä 6-7 dl mineraalivettä (voidaan korvata heralla ja vedellä) 400 g sipulia 35 g rahkaa (tai sama määrä keitettyjä soseutettuja vihanneksia: porkkanoita, palsternakkoja, lanttuja, kukkakaalia) 1 tl suolaa 1 tl jauhettua korianteria 1 tl raastettua muskottipähkinää 2 tl timjamia tuoretta tai kuivattua tilliä mahdollisesti vähän jauhettua mustapippuria voita paistamiseen Pane kauraryynit likoon m.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää