Reseptit    |   Resepti

Kreikkalainen pääsiäislammas

Pääsiäislampaan grillaus on Kreikassa perinteisesti miesten tehtävä. Kokonainen, mielellään vain maidolla ruokittu karitsa nostetaan vartaassa hiilloksen päälle ja pyöritellään siinä hartaasti koko aamupäivän.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat