Reseptit    |   Ohjeet

Kasvis-couscous

1 pussi pakastekasvissuikaleita (200-300 g) öljyä 2 tl kala- tai soijakastiketta ripaus mustapippurirouhetta ripaus chiliä 3 dl vettä 2 dl couscous-ryynejä 1.Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota jäisiäkasviksia pannulla noin 5 minuuttia.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat