Reseptit    |   Resepti

Paahdetut juurekset ja perunaterriini

Paahdettuihin juureksiin: nippu pikkuporkkanoita 350 g kaskinaurista 6 helmisipulia tuoretta timjamia suolaa pippuria 1 rkl tummaa siirappia loraus rypsiöljyä 40 g voita   Terriiniin: 3 isoa ruokaperunaa vettä suolaa 4 keltuaista 2 1/2 rkl ruskistettua voita suolaa   Kuori ja pilko juurekset ja laita ne uunipellille.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää