Korianterikana - Reseptit | HS.fi

Korianterikana

3 kanankoipea 3 rkl silputtua valkosipulia 2 rkl silputtua tuoretta korianteria 1 rkl sokeria 1 tl kurkkumaa 1 tl karrijauhetta 1 tl mustapippuria myllystä 3 rkl kalakastiketta (nuoc mam) 1 silputtu thaichili 1. Poista kanasta nahka.

22.10.1992 0:00

3 kanankoipea

3 rkl silputtua valkosipulia

2 rkl silputtua tuoretta korianteria

1 rkl sokeria

1 tl kurkkumaa

1 tl karrijauhetta

1 tl mustapippuria myllystä

3 rkl kalakastiketta (nuoc mam)

1 silputtu thaichili

1. Poista kanasta nahka. Leikkaa koivet nivelen kohdalta kahtia.Poista tarpeeton rasva ja reiden yläosan luu.

2. Sekoita keskenään muut tarpeet. Kaada seos vahvaan muovipussiin.Lisää kanapalat pussiin. Laita pussi muutamaksi tunniksi (tai yöksi)jääkaappiin. Kääntele välillä pussia, jotta marinadi pääsee kunnollamaustamaan kanapaloja.

3. Valuta kanapalat ja laita ne uunivuokaan erilleen toisistaan.Paista peittämättä 50 minuuttia 190 asteessa tai kunnes liha ei enää olepunertavaa. Suolaa ei tarvita, koska kalakastike nuoc mam onsuolaista.

4. Tarjoile salaatin kanssa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat