Reseptit    |   Ohjeet

Inkilänhovin lammaspata

1 1/2 kg lampaanpaistia 3-5 valkosipulin kynttä 2 porkkanaa 100-200 g lanttua 500-600 g kaalia 1-2 paprikaa 5 dl vettä + lihaliemikuutio 1 dl punaviiniä suolaa (tuoretta) timjamia Paistamiseen: voita 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat