Reseptit    |   Ohjeet

Parsakaalivuoka

2 ps (400 g) pakastettua parsakaalia tai kukkakaalia (400 g) vettä, suolaa 2-2 1/2 dl maustamatonta tai kolmella juustolla maustettua ruokakermaa 2-3 dl juustoraastetta (emmentalia) 1-2 murskattua valkosipulin kynttä (1/2 tl suolaa) hiukan . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat