Reseptit    |   Ohjeet

Katkarapu-riisi

Katkarapu- riisi 1 1/2 dl puuroriisiä 5 dl vettä 1 tl suolaa 1 pieni sipuli 1 rkl voita, margariinia tai öljyä 200 g kuorittuja katkarapuja 1 dl kuohukermaa 1/2 tl suolaa ripaus mustapippuria tillisilppua tomaattilohkoja 1. Keitä riisi kypsäksi suolavedessä, noin 20 minuuttia.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat