Reseptit    |   Ohjeet

Kantarellikananpoikaa, primavera-agnolottia ja ankanmaksacappuccinoa

4 kananpojan rintafileetä 1 rkl mascarpone-juustoa 100 g herkkusieniä 200 g pinaattia pastataikinaa 1 dl tummaa kanakastiketta 1 dl vaaleaa, kermalla paranneltua kanakastiketta 40 g ankanmaksaa 2 keitettyä, pieniksi paloiksi leikattua artisokanpohjaa

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat