Reseptit    |   Ohjeet

Ruismarjapöperö

1 l vettä 2 1/2 dl ruisjauhoja 5 dl puna-, mustaherukka- tai puolukkahilloa (sokeria) 1. Kiehauta vesi. 2. Lisää jauhot voimakkaasti vatkaten. 3. Sekoita hillo joukkoon. 4. Lisää sokeria tarvittaessa. 5. Jäähdytä ja vatkaa vaahdoksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat