Reseptit    |   Ohjeet

Lohirulla noin 26 viipaletta

50 g leivontamargariinia tai voita 1 dl vehnäjauhoja 3 dl maitoa ½ tl suolaa ½ tl leivinjauhetta 3 kananmunaa Täyte: 1 sipuli 150 g kylmäsavulohta (1 valkosipulin kynsi) 200 g tuorejuustoa, maustamatonta, valkosipuli tai yrtti 1 dl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää