Reseptit    |   Ohjeet

Kukkaismunakas parsakaalista ja juustosta Frittata con broccoletti e scamorza

noin 300 g parsakaalin keitettyjä kukintoja 150 g ohuita juustoviipaleita (savujuustoa, Oltermannia, Goudaa taivastaavaa) 6 munaa 1 dl maitoa suolaa 3 rkl neitsytöljyä 30 g voita 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat