Reseptit    |   Ohjeet

Rosmariinissa haudutettu villisianniska

1 kg villisianniskaa 3 dl punaviiniä 7 dl lihalientä 100 g porkkanaa 100 g palsternakkaa 100 g sipulia 100 g selleriä 2 oksaa rosmariinia kourallinen persiljaa 2 laakerinlehteä mustapippuria Marinadi: 2 oksaa rosmariinia 1 dl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää