Reseptit    |   Ohjeet

Papu-muhennos

Papu- muhennos 1 sipuli 1 chilipaprika 2 rkl öljyä 1 tl chilijauhetta 4 dl keitettyjä papuja (esim. punaisia kidneypapuja) 1. Kuori ja silppua sipuli. 2. Poista chilistä siemenet ja vaaleat sisäosat ja leikkaa kuoret hienoksi silpuksi. 3. Kuullota hienonnettu sipuli ja chili öljyssä, lisää chilijauhe.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat