Sieni-perunakeitto - Reseptit | HS.fi

Sieni-perunakeitto

1 l tuoreita suppilovahveroita 2 sipulia 2 suurta perunaa (jauhoinen lajike) 2 rkl öljyä 1 l vettä 2 kanaliemikuutiota hiukan valkopippuria persiljaa 1 dl smetanaa 1. Puhdista sienet ja hakkaa ne veitsen terällä hienoksi. 2.

26.10.1995 0:00

1 l tuoreita suppilovahveroita

2 sipulia

2 suurta perunaa (jauhoinen lajike)

2 rkl öljyä

1 l vettä

2 kanaliemikuutiota

hiukan valkopippuria

persiljaa

1 dl smetanaa

1. Puhdista sienet ja hakkaa ne veitsen terällä hienoksi.

2. Kuori ja silppua sipulit.

3. Kuori perunat. Hienonna ne juuri ennen kattilaan lisäämistä,jotta ne eivät tummuisi.

4. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sienet. Liikuttele sieniä, kunnesneste on hävinnyt. Lisää sipuli ja vähän ajan kuluttua perunasilppu.

5. Kaada kiehuva vesi ja liemikuutiot kattilaan. Mausta pippurilla.

6. Anna keiton kiehua noin tunnin ajan. Tarkista maku.

7. Hienonna persilja ja sekoita keittoon. Lisää smetana keittoon taitarjoa erikseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat