Reseptit    |   Ohjeet

Sienipiiraat

Kuori: 2 1/2 dl vehnäjauhoja 1 1/2 dl grahamjauhoja 1/2 tl suolaa 1 ps kuivahiivaa 2 rkl öljyä 2 dl vettä Täyte: 1 sipuli 1 rkl öljyä 2 dl pilkottuja pakastesieniä (tatteja, kantarelleja taisuppilovahveroita) 1 tomaatti 1/2 dl smetanaa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää