Reseptit    |   Resepti

Maailman elegantein talvipasta

1 iso purjosipuli 6 valkosipulinkynttä 1 rasia rucolaa (70 g) 1 dl oliiviöljyä 500 g pennepastaa 100 g parmesaania suolaa mustapippuria   Kaada reilusti vettä isoon kattilaan ja mausta suolalla.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Pastat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat