Reseptit    |   Ohjeet

Kukkakaalivuoka

400 g naudan jauhelihaa 1/2 tl suolaa mustapippuria 250 g pennepastaa vettä suolaa 1 kukkakaali Valkokastike: 3 rkl margariinia 3/4 dl vehnäjauhoja 8 dl maitoa 1 dl juustoraastetta 1/2 tl suolaa muskottia Päälle: 1/2 dl juustoraastetta . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat