Reseptit    |   Ohjeet

Kepakoita ja papusalsaa

500 g lampaan tai naudan tavallista jauhelihaa 1 muna 1 hienoksi raastettu raaka peruna (100 g) 1-2 rkl rouhittuja pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä 1-2 rkl silputtua aurinkokuivattua tomaattia 1 tl suolaa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat