Reseptit    |   Ohjeet

Rouskupiirakka

Pohja: 1 dl maitorahkaa 100 g voita tai margariinia 3 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1/2 dl kylmää vettä Täyte: 5 dl ryöpättyjä rouskuja 1 pieni purjo 2-3 rkl voita suolaa valkopippuria 2 dl emmentalraastetta 3 munaa 3 dl kermaa

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat