Reseptit    |   Resepti

Jonas Flodqvistin tilliliha

(8-10 annosta) 2 kg vasikan etuselkää (luomua) 2 sipulia 1 porkkana 2 l vettä 2 rkl vasikkafondia 6 laakerinlehteä 3 rkl valkopippuria 1 iso nippu tilliä 1 timjanin oksa 1 rakuunan oksa 1 rkl kuminan siemeniä suolaa   Viimeistelyyn: noin 1 dl väkiviinaetikkaa 1-2 dl kermaa noin 1/2 dl sokeria 50 g voita 1/2 dl vehnäjauhoja nippu tilliä   Viipaloi liha noin kolmen sentin siivuiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää