Reseptit    |   Ohjeet

Tulinen makkara-riisipata

1 sipuli 1 porkkana 1 paprika 1 rkl öljyä 2 dl tummaa tai risottoriisiä 500 g soseutettua tomaattia 1 ½-2 dl lihalientä 1 laakerinlehti ½ tl basilikaa ½ tl timjamia 1 tl chilijauhetta muutama tippa tabascoa 400 g voimakkaasti maustettua . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää