Reseptit    |   Ohjeet

Valkoinen mustaherukkasorbetti

Viinimarjanlehtiliemi: 1 l mustaherukanlehtiä (tuoreita, kuivattuja tai pakastettuja) 2 l vettä 250 g sokeria 12 g sitruunahappoa 1. Pakkaa viinimarjanlehdet kulhon pohjalle. Kaada päälle kiehuvavesi ja seisota 10-12 tuntia. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää