Reseptit    |   Ohjeet

Saté-vartaat

500 g kanan, lampaan tai naudan lihaa Marinadi: 1/2 dl ruokaöljyä 1/2 dl makeaa soijakastiketta (kecap manis) 2 hienonnettua valkosipulin kynttä 1/2 sipulia hienonnettuna vähän suolaa 1. Leikkaa liha vartaisiin sopiviksi paloiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat