Pihlajainen marmeladi - Reseptit | HS.fi

Pihlajainen marmeladi

750 g omenalohkoja (valkea kuulas) 250 g pihlajanmarjoja 0,5 dl vettä 500 g hillosokeria

7.9.2000 0:00

750 g omenalohkoja (valkea kuulas) 250 g pihlajanmarjoja 0,5 dl vettä 500 g hillosokeria

Mittaa omenalohkot, puhdistetut pihlajanmarjat ja vesi kattilaan. Kotimaisia omenia ei tarvitse kuoria.

Kuumenna miedolla lämmöllä välillä sekoittaen, kunnes omenat ja marjat pehmenevät.

Soseuta esimerkiksi sauvasekoittimella kattilassa. Lisää hillosokeri ja keitä hiljaisella lämmöllä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes marmeladi on kiiltävää.

Kaada kuumiin puhtaisiin lasitölkkeihin ja sulje.

Vihje: Voit käyttää myös valmista pihlajanmarjahilloa marmeladin mausteena. Lisää soseutettua hilloa omenasoseeseen maun mukaan ja jatka valmistusta edellisen ohjeen mukaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat