Reseptit    |   Resepti

Karitsatartar

300 g kotimaista karitsan sisäpaistia 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä 1⁄2 tl suolaa 4 kierrosta mustapippuria myllystä Lisukkeet: 2 suolakurkkua 2 punasipulia 50 g kapriksia 4 luomumunaa

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat