Reseptit    |   Ohjeet

Vahveroilla täytetty hirvimureke neljälle

Mureke: 400 g hirven paistia tai lapaa 100 g rasvaista sianlihaa 100 g sipulia 3 siivua vaaleata leipää 1 1/2 dl kahvikermaa 1 kananmuna suolaa, pippuria ja rosmariinia Täyte: 6 dl suppilo- tai keltavahveroita 50 g sipulia suolaa ja . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat