Reseptit    |   Ohjeet

Spelttipuuro

1 l täys- tai kevytmaitoa vajaat 3 dl isoja spelttihiutaleita (esimerkiksi Birkkala) 1/2 tl suolaa Vuokaan: margariinia tai voita 1.Voitele tilava uunivuoka sisäpinnoiltaan ja kaada maito vuokaan. Mittaapäälle hiutaleet ja suola. Sekoita. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat