Täytetyt avokadot - Reseptit | HS.fi

Täytetyt avokadot

2 kypsää avokadoa 200 g kuorittuja katkarapuja hienonnettua tilliä tai ruohosipulia 2 rkl kevytmajoneesia 2 rkl makeata chili-kastiketta 1.Anna pakasterapujen sulaa ja valuta niistä neste mahdollisimmantarkkaan.

5.5.2005 0:00

2 kypsää avokadoa

200 g kuorittuja katkarapuja

hienonnettua tilliä tai ruohosipulia

2 rkl kevytmajoneesia

2 rkl makeata chili-kastiketta

1.Anna pakasterapujen sulaa ja valuta niistä neste mahdollisimmantarkkaan. Sekoita katkarapujen joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipulisekä majoneesia ja chilikastike. Voit tehdä täytteen jo paria tuntiaennen tarjoamista ja säilyttää jääkaapissa.

2.Halkaise avokadot ja poista sisältä kivi. Aseta avokadonpuolikkaatalkupalalautaselle. Jos avokado ei pysy tukevasti lautasella, leikkaapohjasta ohut viipale.

3.Lusikoi avokadoille katkarapusalaattia ja tuo tarjolle. Annos onhelpointa syödä pikkulusikalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat