Reseptit    |   Ohjeet

Kahvimarengit

1 pussi (125 g) kokonaisia manteleita 2 rkl sokeria 1 pussi (20 kpl) pieniä marenkeja 2 dl kuohukermaa 1 rkl vahvaa kylmää kahvia 1 rkl pikakahvimuruja 1.Murskaa mantelit karkeiksi paloiksi. Sulata sokeripaistinpannussa koko ajan sekoittaen.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää