Reseptit    |   Ohjeet

Poronvasan kylkirullaa ja kyljystä "sallalaisittain"

yhdestä kyljestä riittänee 4-6:lle poron kylkeä poron kyljyksiä rosmariinia katajanmarjoja suolaa Kastikkeeseen: balsamicoetikkaa herukkamehua voita sokeria 1.Mausta kylki suolalla, rosmariinilla ja katajanmarjoilla.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää