Reseptit

Munuaisrisotto

(4 annosta)   2 (noin 450 g) porsaan munuaista öljyä 1–2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 3 dl risottoriisiä 1 l litra lihalientä 3 dl kuivaa valkoviiniä 1 ps (200 g) pakasteherneitä 100 g Grana Padano -juustoa raastettuna 25 g voita persiljaa hienonnettuna   Tarjoiluun: Grana Padano -juustoa raastettuna   Huuhdo munuaiset ja kuivaa ne talouspaperilla.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää