Papusalaatti - Reseptit | HS.fi

Papusalaatti

2 sipulia 50 g vähärasvaista amerikanpekonia 1 tlk vihreitä papuja 2 tomaattia 2 rkl viinietikkaa 2 rkl öljyä 1 tl sinappia suolaa, pippuria 1.Kuori ja leikkaa sipulit suikaleiksi. 2.

4.5.2000 0:00

2 sipulia

50 g vähärasvaista amerikanpekonia

1 tlk vihreitä papuja

2 tomaattia

2 rkl viinietikkaa

2 rkl öljyä

1 tl sinappia

suolaa, pippuria

1. Kuori ja leikkaa sipulit suikaleiksi.

2. Suikaloi vähärasvainen pekoni ja paista se pinnoitetussa pannussa omassa rasvassaan.

3. Lisää pannuun sipulisuikaleet ja anna niiden pehmetä. Kaada ainekset salaattikulhoon.

4. Valuta säilykepavut ja kaada salaattikulhoon.

5. Upota tomaatit minuutiksi kiehuvaan veteen ja vedä sen jälkeen kuori irti.

6. Halkaise tomaatit ja poista sisältä siemenet. Leikkaa tomaatit suikaleiksi ja lisää salaattiin.

7. Sekoita viinietikasta, öljystä ja mausteista kastike ja lisää salaattiin.

8. Anna maustua muutama tunti ennen tarjoilua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat