Reseptit    |   Resepti

Perunasalaattia ja savustettua lohta

Perunasalaattia ja savustettua lohta   400 g perunoita karkeaa merisuolaa vettä tillinvarsia 100 g neulapapuja 4 kananmunaa 1 rasia kirsikkatomaatteja 1/2 puntti kevätsipulia 400 g savustettua lohta tai siikaa   Kastike: 1/4 dl balsamiviinietikkaa 3/4 dl rypsiöljyä 1tl suolaa 1/2 tl sokeria mustapippuria   Laita perunat ja tillinvarret kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja keitä kypsiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää