Reseptit    |   Ohjeet

Chili con carne jauhelihasta

400 g jauhelihaa 3 sipulia 2 valkosipulin kynttä 1 tlk tomaattimurskaa (tomaattisosetta) 3-4 dl keitettyjä valkoisia papuja 1 rkl mietoa chilipulveria 1 tl oreganoa mustapippuri ripaus cayennenpippuria suolaa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat