Reseptit    |   Ohjeet

Ranskalainen sienikäristys

(2 annosta) 150 g viipaloituja siitakesieniä 150 g naudanpaistia 1 dl valkoviiniä 1/2 purkkia ranskankermaa suolaa 700 g perunaa 1-2 porkkanaa 1/2 munaa 1/2 purkkia ranskankermaa suolaa 1. Hauduta sienet ja liha kannen alla hitaasti.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat