Reseptit    |   Ohjeet

Hapanimelä possu

500 g porsaan fileetä 3 rkl öljyä 1 punainen paprika 1 keltainen paprika 1/2 purjoa 8 kuivattua aprikoosia 2 dl vettä tai osa kuivaa valkoviiniä 3 rkl siirappia 1 tl suolaa mustapippuria 1 rkl viinietikkaa 2 tl perunajauhoja 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää