Reseptit    |   Ohjeet

Poroa punaviinissä

noin 500 g poronkäristyslihaa 1 sipuli voita 2 dl lihalientä noin 4 dl punaviiniä pari kourallista kuivattuja suppilovahveroita tai tatteja tai 1 rasia tuoreita herkkusieniä suolaa, mustapippuria 20 hillosipulia noin 1 dl kuohukermaa tai . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää