Reseptit    |   Ohjeet

Savusilakkavati

600 g savusilakoita tai muuta savukalaa Marinadi: 1 1/2 rkl viinietikkaa tai sitruunamehua ripaus suolaa hiukan mustapippuria 2 tl sinappia 4 rkl öljyä 2 rkl silputtua tilliä tai ruohosipulia Koristeluun: 2 etikkapunajuurta puolikas . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat