Reseptit    |   Ohjeet

Broilerivuoka

400 g ohuita broilerinleikkeitä 150-200 g vuohenjuustoa 2-3 tomaattia 1 1/2 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria 1 rkl hienonnettua basilikaa 1-2 dl ruokakermaa 1.Voitele uunivuoka. Leikkaa vuohenjuusto noin puolen sentin paksuisiksiviipaleiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat