Reseptit    |   Ohjeet

Täytetyt tomaatit

8 tomaattia (4 isoa) 2 dl kevytranskankermaa 100 g raastettua parmesaania (tai mustaa emmentalia) 2 munaa ½ tl mustapippuria 2 rkl silputtua basilikaa 100 g paloiteltua palvikinkkua 1.Leikkaa tomaateista kansi irti ja koverra sisus lusikalla.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat